Szotyi - A feltámadás

Célok

2013.09.28. - Gostee Szólj hozzá!

img3810jd8_1380371395.jpg_640x480

Bár azt kellene most írnom hogy záporoznak az események és egyszerűen időm nincs posztot írni. De ez nem fedni a valóságot semmennyire. Márpedig ahogy jó édes anyám mondta hazudni bűn. Apámnak annyi hozzáfűzni valója van, hogy aki hazudik az lop is. :D  Szóval se nem bűnözök se nem lopok:D


Az igazság az hogy nem történt komolyabb előrehaladás. Sikerült helyet találni neki, ez komoly mérföldkő, de ennyi. Egy hangárban lesz a drága 3 versenyautó társaságában (amik közül az egyik egy diesel golf). Igen így a hely kérdés úgy tűnik hogy megoldódott, de még nincs ott. Még a FIATalabb kocsi sem ért vissza a turbógenerálból. Így egyenlőre Szotyi is várakozó állásponton van.


A képen látható golfi,a célkitűzés. Valami ilyesmi lesz a cél. Határozatlan vagyok a kisablak, kislökös kérdésében. Jelenleg kisablakos és kislökösös a verda és az alapterv az volt hogy marad, de a nagylökös is faszán néz ki. A színe ilyen volt az eredeti is és ilyen is fog maradni. (nem kis keresgetés volt a neten ilyen színű kép találása). Biztosan nem lesznek rajta az oldalsó műanyagok. Helyette a gyári GTD csík meg rá valami felirattal.


Pontos időpont is van, mégpedig a következő 2014-es Golf találkozó. A baráti társaságban van egyes hármas és négyes TDI is:D Így a Golfival teljes lesz a sor. Majd úgyus teszek fel fotókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr185538118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása