Szotyi - A feltámadás

Itt a tavasz

2014.03.02. - Gostee Szólj hozzá!

Február az idén érdeklődés hiányában elmaradt. Itt a blogban legalábbis.

Az események Szotyival azért történtek, csak nem volt rengeteg időm hogy leírjam. Eleinte azért mert sok volt a dolog, később pedig vitt a lendület és mikor leültem volna hogy írjak inkább mást csináltam... Bocsi.

Szóval az első futómű egyben van. A harmadik bölcső lett az igazi, ez homokfújva lett, majd horgany spray első rétegnek, erre egy réteg vörös alapozó majd vastagon rücsi. Ezután a lengőkarokba ki lettek cserélve a szilentek és a talpas gömbfejek. Csonkállványok is homokfújva lettek bennük vannak az új csapágyak és agyak. Szombaton, (tegnap) bekerült vissza az autó alá, és így végre a saját lábán áll. A legnéscsillapítók és rugók a régiek. Végül úgy döntöttem hogy 40mm-t ültetve lesz a golfi.

Ha szombat akkor Golf. Tomi barátommal így vagyunk mostanában. Már alig várom a következőt és így tovább. Sok a teendő, de megéri. Szerdán megy lakatoshoz a gépegység, így fokozott izgalommal várom ezt a napot, utána festés és pikkpakk már kész is :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr485839563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása