Szotyi - A feltámadás

VÉBÉ alatti poszt ...

2014.06.24. - Gostee Szólj hozzá!

dsc_0059_1403644461.jpg_1650x1097

Gondolom nem meglepő hogy amellett hogy itt időnként írom ezt a blogot, rendszeresen olvasom a két nagyobb magyar autós portált (TC és az Autónavigátor). Az ott néha olvasható cikkekhez / posztokhoz képest ez a blog kismiska.

Golfi aljáról láthattok képet. Az alja és első bölcső ésatöbbi (ami már látszott) fel van újítva. A hátsó még várat magára, de már nem sokat. Szóval az arany kezű lakatos munkáját láthatjátok, nemcsak hogy ki lett lakatolva az autó hanem az alja is le lett fújva alvázvédővel. Mit is mondjak mikor megláttam  elakadt a szavam és csak annyit járt a fejemben hogy ez igen. Gyárilag nem biztos hogy így néztek ki. Szeretném azt hinni hogy ezzel 10 évig nem lesz gondom.

Aztán kicsit gondolkodva hogy milyen irányba is fordul lassan a felújítás módosítani kellett a végső tervet. Az idei évben szeretnék a golf találkozón megjelenni az én kis kettesemmel. Mivel lassan egy éve zajlik a dolog és a motorhoz nemsokat nyúltam úgy döntöttem hogy nem is fogok. Nem szedem most szét, megjavítom azon hibáit amiről tudok, leveszem a kartelt kimosom tömítést cserélek, vezérműszíj csere és megy vissza a helyére. Idő az így szűkös lesz. Persze el lehet menni a Stiloval is de én a golfal szeretnék. Másrészt a motor felújítása nem marad el csak csúszik mert anyagilag is megterhelő egy ilyen felújítás. Aki ilyesmi fog nyugodtan kérdezhet, de annyit hozzátennék hogy írja le akárki az eredeti költségvetést és szorozza meg legalább kettővel.

Mozgalmas 3 hónap vár rám ha be akarom fejezni, dolog van rengeteg, alkatrész kell még sok, a kassza pedig merül merül és merül. Ja és persze a Stilo már nem is parádézik annyira mint a felújítás elején. A differencia ott van a költségvetésben. hogy ami már nem tökéletes és kb semmi volt az, azt rakjuk rendbe. Így rendesen szaladnak bele a jómagyar forintok. A hetekben meló, bontóba járás alkatrész keresés, és meló a terv.

Ja Facebúk és VW Adok - veszeknek köszönhetően megvannak az új lengéscsillapítók ültető rugókkat. Igen ülni fog 35/35-öt. Ami 3és fél centit jelent egy gyári golfhoz képest a gtd alapból ült valamennyit, de nem találtam gyári rugókat és ami fontosabb keményiített gyári GTI/GTD gátlókat.

"Köszönöm ennyi, kérem kapcsolja ki"

Címkék: stb Lakatolás Költségek

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr126412939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása