Szotyi - A feltámadás

Dehogy Kész....

2017.02.20. - Gostee Szólj hozzá!

Noshát hol is kezdjem, ha eleje már nincs. Az eddigieket összefoglalva pár sorban: Kaptam egy kettes golfot, amit néhány baráttal darabokra szedtünk, felújítottunk és összeraktuk. Nagyon csodálatos meglepi volt ebben az egészben, hogy az autó minimális hibával üzemel megbízhatóan kb két éve. Ezalatt nem született sok poszt restellem.

Szóval a szotyi már működik megbízhatóan teszi a dolgát. Ha ez még nem lenne a legkevesebb problémával pedig szegényt gyakran nem kíméljük. Az öreg dieselek nem nagyon szeretnek forogni én is így gondolom. Ez a kis méregzsák pedig 5600-ig forog és 5000-es fordulatig határozottan erős. A turbó (Garrett T3) gyári benne, 690.000km-t ment már és 3000 felett kezd el dolgozni. 1800tól már hallani hogy forog viszont csak később tölt teljes lendülettel. (nézzétek el még pontos értéket nem tudok mondani később lesz mérőóra)

Rátérve a címben megfogalmazott témára is. Soha nem lesz kész! Azok a tervek amik az építés elején kezdődtek már megvalósultak és annál is jobb lett mint elképzeltem. De közben változnak az igényeim azt hiszem. Hogy mit tervezek arról majd később egyenlőre az elvről szeretnék írni.

Feltételezem hogy van magas fokú és előrehaladott birtoklási mániám. (Úgy értem nekem minden kell és azonnal is........Minden is) Szóval van egy fasza kettes golfom, ami világ végére is kimenne szerintem és télen a mínusz sok fokokban is hajlandó elindulni dideregni, hosszú távon is kényelmesen vállalható sebességgel képes haladni, nagyon jó fogyasztással és mégis változtatni szeretnék rajta. NEM az van hogy nem vagyok vele elégedett, távolról sem. Az van hogy azóta valami másra vágyom, az ültető rugó helyett gewinde, STB.... Részletekbe tényleg nem most.

Mindenkinek legyen tanulság aki hasonló fába vágja a fejszéjét hogy mikor közel érsz a célhoz és egyre kevesebb a tennivaló, már CSAK használni kellene úgyis kitalálsz valamit, annak érdekében hogy a majdnem kész autó ismét olyan messze kerüljön az új elképzeléstől mint mikor nekiálltál!

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr3812276625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása