Szotyi - A feltámadás

Kitekintés

2013.12.02. - Gostee Szólj hozzá!

Havi egy lesz ez már eléggé körvonalazódik. Munkahelyi elfoglaltságok miatt karácsony előtt nem sok mindenre lesz időm a golfival, de egy bejegyzést írok, nehogy szó érje a ház elejét. Szotyi darabokban áll. Látta már több lakatos de egyenlőre nincs eldöntve hogy ki fogja csinálni. Annyi szent hogy a jó lakatosra sokat kell várni, és el is kérik a jó lakatolás árát. DE!!!!! Ha azt nézzük, hogy nem kell 3-4 év múlva újra lakatolni akkor megéri. Egy ilyen kaliberű projektnél pedig az idő nem a legfontosabb tényező, fontosabb a jó minőség.

 

Szóval a videó. Annak ellenére hogy minden időmben dolgozom mikor hazaérek foglalkozom a golfival, keresem a neten a jobbnál jobb alkatrészeket és a forrásokat. Így bukkantam rájuk kb 10 perce. Ilyen szépen restautált golfit még nem volt szerencsém látni, de remélem ami késik nem múlik. Lakatolás januárban lesz addig én dolgozni annyit tervezek vele, hogy az első futóművet szétszedem, letakarítom majd új szilentekkel újra összerakom. Persze homokfújás, felületvédelem alap. Addig is az alufelniket rendbe rakom, hogy annak idején (talán 2014 húsvétkor) csak fel kelljen tenni. A szemfülesek észre vehették hogy a két első kerék könnyűfém míg a hátsók lemezfelnik. Nos a hátsó felniket hegeszteni kell mert repedtek. Nem olcsó mutalság és nem vagyok benne biztos hogy megéri, de már belevágtam. Eddig tévhitben éltem és azt hittem hogy BBS felnik de konstatálnom kellett a tényt hogy MIM felnik BBS optikával. Annyira ritkák hogy még a típusukat nem sikerült megtalálnom. Ígérem ha meglesz írók róla..... Valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr235672512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása