Szotyi - A feltámadás

Bla bla bla

2013.12.15. - Gostee Szólj hozzá!

A legutolsó bejegyzés óta nem voltam kint Szotyinál. (ez biztosan rosszul esik neki is) Nagyon szomorú vagyok miatta, remélem a két ünnep között kárpótolni tudom érte. Azt már nem mondanám hogy nem foglalkoztam vele azóta keresem az alkatrészeket, a hiányzó dolgokat.

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy sikeresen vásároltam hozzá néhány alkatrészt. Bontott GTI hűtőrácsot gyári kis lámpákkal. Új toronycsapágyakat, köténylemezt valamint az első futómű összes szilent blokkját. A két ünnep között terveim között szerepel az első híd kiszerelése és rozsdamentesítése. Még nem döntöttem hogy lesz-e galvanizálva vagy "csak" horgany spray, alapozás és festés. Abban az esetben ha nem lesz galvanizálva akkor az ünnepek között össze is rakom. Még mindig nem tudom hogy milyen lengéscsillapító van az autó alatt így az még nem biztos hogy az idén visszakerül. Vannak biztos dolgok már, nem lesz rózsaszín, nem lesz homasítva és az is biztos hogy nem fogom jobban megültetni mint amennyire gyárilag van. A magyar utakra nem való az ültetés.


Még biztos a hifi is! A legjobb szórakozás az unalmas utakon és a legjobb hely arra hogy üvöltsön a zene. A kiépítése is körvonalazódik benne. Valószínűleg egy darab négy sávos erősítő lesz bent egy mélyládával, hátul nem lesznek hangszórók csak elöl az ajtókban és a műszerfalban.

Ez volt a havi második és a 2013-es utolsó blog bejegyzés. Jövőre újra itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr255693687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása