Szotyi - A feltámadás

Ez már elmebaj?

2014.01.14. - Gostee Szólj hozzá!

golfgtimakett_1389734461.JPG_750x440

Szóval annyit tudnék hozzátenni, hogy normálisnak tartom magam. Játékboltba menve épp puzzle-t kerestünk kedvesemmel, és indulás előtt gondoltam vetek egy pillantást a makettekre. (Megszokásból is mikor arra járok megnézem hogy nincs-e valami golfos) Elkerekedett a szemem, hogy mégis mi a csoda van legfelül. Nem tudtam ott hagyni. Elhatároztam hogy addig nem rakom össze ameddig szotyi nincs kész. Ráadásul egyforma színűek lesznek. Erről egyelnőre ennyit.

 

Szotyi: Első futómű darabokban, rengeteg csavarlazító és fáradságos meló után. Jelenleg még a csere böcső rozsdátlanítása tart és persze ez is lukas, de ez nem olyan vészes talán. Legnőkarok és a stabilizátor már festve. Természetes hogy a kerékagy szétszerelése után kiderült hogy azokat is cserélni kell. Ígyhát 2 új csapágy mellé új kerékagy is lesz. Hála istennek a legalább nem horror árban van. Homokfújás után megy is össze aztán ha ez megvan festés. Utána vissza a golfba a cuccok.

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr355758880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása