Szotyi - A feltámadás

Prológus

2013.08.21. - Gostee Szólj hozzá!

nevtelen_1377108202.jpg_2141x995

Az autónak lelke van!

 

Mint az alcím is mutatja elég nehezen tudok tárgyként tekinteni egyes járművekre. Így belecsapva a levesbe szeretném bemutatni blogom sztárját Szotyi-t a "szottyadt" golfot. Ő (igen Ő nem pedig ez) 1983-ban látta meg a napvilágot az első mk2-es GTD-k között. Az azóta eltelt 30 év - és nem mellékesen hétszázvalahányezer megtett kilóméter - alatt vert helyzetbe került a műszaki vizsgabiztossal szemben. Élete elég nagy hányadában egy nagyon kedves barátom tulajdonát képezte, aki idő hiányában nem tudja felújítani. Szerencsésnek érzem magam hogy ezt a nehéz terhet közös megegyezésünk után rám testálta. Ennek folyamatát, nehézségeit és örömeit szeretném megosztani azokkal akiket érdekel e blog segítségével.


Terveim szerint egy - két - három hetente, vagy a fontosabb megosztani kívánt események alkalmával jelentkezem új poszttal. Megpróbálok sok érdekes képet mellékelni és megbírkózni a videó szerkesztés nehézségeivel, hogy emlékezetessé tegyem ezt a digitális naplót. Magamról csak annyit, hogy rendkívül műszaki beállítottságú vagyok, és mindent szeretek szétszetni összerakni, így az előttünk álló kihívást nagy izgalommal várom. Persze nem egyedül fogom csinálni, de mindent a maga idejében, elsőnek elég ennyi is szerintem.


U.i.: Tudjátok hogy hívják a sajtos negyedfontost párizsban?

A bejegyzés trackback címe:

https://golf2.blog.hu/api/trackback/id/tr215470002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása